Κορομίχης Γιώργος

Ο Γιώργος Κορομίχης γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Δήμο Άργους- Μυκηνών.

Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Άργους και στη συνέχεια από την σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΤΕΙ Πατρών.

Από το έτος 2016 που επέστρεψε μόνιμα στο Άργος ανέλαβε τα ηνία της οικογενειακής επιχείρηση «danopoulos farm», με αντικείμενο την παραγωγή αυγών, κλείνοντας σημαντικές εμπορικές συμφωνίες, όπως με τη μεγαλύτερη Ελληνική αλυσίδα σούπερ-μάρκετς, ενώ επέκτεινε το δίκτυο διανομής της «danopoulos farm» σε όλην την Πελοπόννησο.

Τελευταία ασχολείται επιχειρηματικά και με τον πρωτογενή τομέα, στην παραγωγή, με σκοπό την τυποποίηση και εξαγωγή ελαιολάδου, έχοντας στόχο να δημιουργηθεί ένα νέο δυναμικό δίκτυο στον τοπικό αγροτικό χώρο.

Πιστεύει ακράδαντα στο ότι : «οι Έλληνες είμαστε ένας μικρός λαός που θα μπορούσαμε να κάνουμε θαύματα εκεί που άλλες οικονομίες λόγω μεγέθους αδυνατούν. Εκεί και μόνο εκεί ζει η δύναμη μας στο να υπερβούμε την κάθε κρίση. Η παραγωγή πολύτιμων αγροτικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, συμβατών με την ταυτότητα μας, που θα συνδυάζουν την αντικειμενικά μοναδική μας ποιότητα, μια υπερσύγχρονη τεχνολογία και βεβαίως μια άριστη εικόνα και ευφάνταστη συσκευασία, μπορούν και θα κάνουν την τεράστια διαφορά στον Αργολικό κάμπο

Στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές θέτει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος, καθώς θέλει να προσφέρει ενεργά στη δημιουργία ενός μεγάλου πολιτιστικού δικτύου, που θα ενώσει την αρχαιολογική κληρονομιά, το φυσικό κάλλος με τους ανθρώπους, τα αγροτικά προϊόντα, αλλά και τις υπηρεσίες του τόπου, θα τονώσει την χαμένη εμπορικότητα και θα δημιουργήσει και τις προϋποθέσεις για έναν εναλλακτικό τουρισμό στον Δήμο Άργους-Μυκηνών, ο οποίος μπορεί να φέρει ανάπτυξη, ευρωστία, ευκαιρίες να ανθίσει η νεανική επιχειρηματικότητα και θέσεις εργασίας για τις νέες και τους νέους μας.