Χρυσικός Κωνσταντίνος- Δημήτριος

Ο Κωνσταντίνος- Δημήτριος Χρυσικός του Βασιλείου και της Αναστασίας γεννήθηκε το έτος 1952 στη Νέα Κίο και έκτοτε κατοικεί με την οικογένεια του μόνιμα στη Νέα Κίο.

Η Σύζυγος του είναι η Δέσποινα Δανοπούλου με καταγωγή από τα Φιχτια Αργολίδας και είναι πατέρας δύο παιδιών, που δραστηριοποιούνται ως ελεύθεροι επαγγελματίες στην περιοχή μας.

Είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός και πλέον συνταξιούχος (πρώην υπάλληλος ΟΤΕ ). Στο συνδικαλιστικό χώρο του εργασιακού του τομέα είχε ενεργή δράση επί 20 χρόνια με την ΕΕΤΕ-ΠΑΣΚ ΟΤΕ.

Με την Αυτοδιοίκηση ασχολείται από το 1994 ως Κοινοτικός, Δημοτικός σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Νέας Κίου, Πρόεδρος Νομικών Προσώπων και επιχειρήσεων του Δήμου Νέας Κίου έως το και το 2006 επί Δημαρχίας αειμνήστου Γ. Κατριλιώτη.

Υπήρξε υπεύθυνος για την δημιουργία των δομών ΚΔΑΠ, ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, το 2000 με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ήταν επίσης υπεύθυνος για την δημιουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Νέας Κίου.

Ήταν Επικεφαλής Ανεξάρτητου ψηφοδελτίου στις εκλογές του 2006 και επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Νέας Κίου (2006-2010). Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιώργο Αναγνώστου στις εκλογές του 2010.

Επικεφαλής Ανεξάρτητου ψηφοδελτίου στις εκλογές του 2019 και επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης στο Τοπικό Συμβούλιο Νέας Κίου (2019-2023).